Albania, numărul deceselor a crescut la 47: una dintre victime este și o mamă cu trei copii

Pământul continuă să tremure în Albania, unde un nou șoc violent a lovit Durazzo chiar înainte de prânz, declanșând  panică între rezidenți și salvatori în apropierea hotelului Miramare care -a prăbușit de cutremurul de marți. Între timp, numărul oficial al deceselor a crescut la 47 . Ultimele patru cadavre extrase de sub  dărâmături sunt cele ale unei mame cu cei trei copii ai săi. Ar mai o altă  persoană dispărută.

Printre victime, a subliniat Rama, sunt patru copii între trei și opt ani și 17 femei. Majoritatea victimelor sunt din Thumane, unde căutarea celor dispăruți a fost întreruptă.

Citește și Ambasadorul SUA în UE a fost acuzat de hărțuire sexuală

Alte cutremure în timpul nopții s-au înregistrat între miercuri și joi. Conform sondajelor efectuate de Centrul Seismologic Euro-Mediteranean, un cutremur cu magnitudinea de 3,9 a fost resimțit la 1:50 am 36 de kilometri la nord-vest de Tirana, precedat de o serie de cutremure mai mici  în orele anterioare. În general, 45 de persoane au fost salvate până marți, în timp ce peste 650 au fost rănite.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.