Albania, cutremur puternic de magnitudine 6,5 în apropiere de Durres

Un cutremur puternic de magnitudine 6,5 a lovit la ora locală la 2:54  coasta de nord a Albaniei, în apropiere de Durres. Presa locală raportează mai multe daune aduse clădirilor și peste 150 de persoane rănite. Multe persoane se află încă sub  în Durres, foarte aproape de epicentrul cutremurului.

Institutul seismologic albanez raportează despre 50 de replici cu magnitudinea între 4,2 și 5,4 în urma puternicului cutremur cu magnitudinea de 6,5, de aseară.  Presa locală raportează că, în mai multe orașe, electricitatea a fost întreruptă.

c

c1

c4

Conform datelor publicate pe Twitter de Institutul Național de Geofizică și Vulcanologie din Italia (Ingv), epicentrul este situat între Shijak și Durres. În Capitală, Tirana, oamenii au ieșit în stradă. Potrivit presei locale, ar exista oameni sub dărâmături. Cutremurul puternic a fost resimțit și în Italia: în Puglia, în Basilicata, în Campania și în Abruzzo.

Citește și Și-a înecat cei doi gemeni în vană și a trimis o scrisoare soțului: ”Este vina ta!”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.