Albania, cutremur cu magnitudinea de 4,2 la nord-vestul Tiranei

Un cutremur cu magnitudinea 4.2 s-a produs  în Albania la aproximativ 25 de kilometri nord-vest de Tirana. Momentan nu există nicio informație privind daune aduse lucrurilor sau oamenilor. Cutremurul din această după-amiază vine la șapte luni de la cutremurul devastator din 26 noiembrie 2019 , când un seism cu magnitudinea 6,4 a devastat țara ucigând 51 de persoane și rănind alte sute.

Dramă în Stele Unite! Un băiat în vârstă de 6 ani a fost găsit mort în Lacul Michigan: dispăruse cu o zi înainte

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.