Alaska: un avion a ucis o ursoaică în timpul aterizării, puiul ei s-a salvat

În Alaska, un avion a ucis o ursoaică în timpul aterizării.  Avionul Boeing 737-700  Alaska Airlines a aterizat în plină aterizare a ucis o ursoaică care se afla pe pista de pe aeroportul Yakutat cu puiul ei

Ursoaica a murit. Deși pilotul a făcut tot posibilul pentru a evita accidentul, din păcate ursoaica a fost lovită cu motorul din partea stângă raportând daune.

Citește și Un camion încărcat cu combustibil a explodat: cel puțin 14 morți- VIDEO

Vestea a venit de pe site-ul The Anchorage Daily și niciun pasager la bord nu a fost rănit . Din impact a fost posibil totuși să se salveze puiul de urs brun de aproximativ doi ani .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.