Alarma Sea Watch : “O barca gonflabila plina cu migranti s-a scufundat in mare, multi disparuti “

Alarma Sea Watch : “O barca gonflabila plina cu migranti s-a scufundat in mare, multi disparuti “

O barcă de cauciuc plină de migranți s-a scufundat în largul coastei Libiei, la aproximativ cincizeci de kilometri nord de Garabulli, l-a scris ONG-ul Sea Watch pe Twitter, denunțând că sunt foarte “mulți oameni în apă, care ar putea muri înecați”

 

ONG-ul Sea Watch a postat fotografiile dintr-un elicopter  și au declanșat un SOS. Doar două nave au răspuns mesajului de ajutor  pentru a ajuta migranții.

 

Te-ar putea interesa și Descopera din mesajele sotiei ca fiul nu este al lui si il ucide

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.