Alarma oamenilor de știință .. o catastrofă va lovi Terra în 2019

Alarma  oamenilor de știință este șocantă. Se vorbește despre o catastrofă iminentă la nivel mondial, o catastrofă cosmică, profețiile din era glacială de pe Pământ. Multe predicții, dar din fericire nicio certitudine.

 

Prima este apocalipsa provocată de Nibiru care în curs de desfășurare, acest lucru o declară teoreticienii și complotiștii care cred în Nibiru, cunoscută și drept planeta X care este de zece ori mai mare care va lovi pământul în 20 mai 2019 și va duce la dispariția omenirii.

 

Unul dintre cercetatorii care au emis această teorie susține că schimbarile meteo sunt un semn prevestitor al Apocalipsei.

O altă catastrofă care ne așteaptă este cea a ale prevăzătoarei  Baba Vanga. Pare absurd dar ea a ghicit nenumăratele evenimente mult înainte de a se produce: atacul asupra Turnurile Gemene ale World Trade Center din New York, unde au murit  2.993 de oameni, tsumani din 2004, creșterea puterii Isis.

 

Potrivit Baba Vanga, anul 2019 va fI un an plin de catastrofe naturale, natura se va revolta provocând dezastre și calamități naturale fără precedent.

 

Te-ar putea interesa și NASA, alarmă asteroid: „Un asteroid uriaş ar putea lovi Terra în decembrie”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.