Alarmă în SUA: șobolanii au devenit mai agresivi în timpul blocării

Centrele americane pentru control și prevenirea bolilor (Cdc) au dat alarma privind comportamentul șobolanilor„neobișnuit și agresiv”  după mai bine de două luni de blocare,  trezindu-se în   imposibilitatea de a „lua masa” din deșeurile de restaurante, stradă și alte surse alimentare.

The Guardian relatează că luna trecută – potrivit CoC – au fost văzuți șobolani prin coșurile într-un război deschis între ei recurgând la canibalism.

Condamnat la moarte pentru o crimă pe care nu a comis-o : liber după 43 de ani de închisoare

“Blocarea urbană a dus la reducerea alimentelor disponibile pentru rozătoare în special în zonele comerciale ceea cea ar duce la un comportament și mai agresiv “, a explicat CoC în recentele comunicate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.