Alarma bomba la Madrid: zgarie-norul care gazduieste ambasadele a fost evacuat

Alarma bomba la Madrid: zgarie-norul care gazduieste ambasadele a fost evacuat

Teroare la Madri chiar în ziua de după tragicul incendiu  care a afectat grav Catedrala Notre-Dame: clădirea zgârie-nori care găzduiește toate  ambasadele din capitala spaniolă au fost evacuată din cauza unei amenințări cu bombă.

 

Zgârie-norul Torre Espacio este unul dintre cele patru turnuri ale Paeso de la Castellana și găzduiește câteva sedii ale  ambasadelor, precum Marea Britanie, Canada și Australia.

Acest lucru a fost anunțat de către poliția spaniolă

 

Te-ar putea interesa și Un medic specialist in fertilitate a folosit sperma lui si nu cea donatorilor: cel putin 49 de copii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.