Alarm Phone: 110 migranți se află în pericol pe o barcă dezumflată

“Noaptea trecută am fost contactați de 110 persoane aflate în pericol într-o barcă de cauciuc în zona malteză. Ne-au spus că au fugit din Libia și că sunt pe mare mai mult de 30 de ore. Barca se dezumflă și au nevoie de ajutor imediat! “

Apelul din zona Sars, în Valletta, a venit noaptea și este vorba de bărbați și femei care fug din Libia, care sunt pe mare de peste 30 de ore . Potrivit Alarm Phone au raportat poziția dar nu au primit niciun răspuns din partea forțelor armate și a pazei de coastă malteze.

Citește și Coronavirus, peste 150 de mii de cazuri și 5.600 de decese în întreaga lume

Ultimele aterizări din Italia datează de acum câteva zile, 3 bărci cu 85 de persoane au fost recuperate pe plaja Cala Pulcino și în portul Lampedusa și au fost amplasați în centrul de recepție supraaglomerat, unde există deja 26 de persoane în carantină.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.