Alabama, focuri de armă după o partidă de fotbal: 10 tineri răniți

Nou atac în Statele Unite unde zece băieți au fost răniți aseară, după un meci de fotbal din Mobile, Alabama. Potrivit șefului poliției locale, Lawrence L. Battiste IV, două persoane  au fost arestate dar momentan nu este clar dacă ei sunt responsabili de atac.

SUA: Procesul împotriva teroriștilor din 11 septembrie va începe în 2021

Cinci dintre cei răniți, potrivit NBC, ar fi în stare critică. Schimburile de arme au avut loc în urma unei încăierări după meciul de fotbal.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.