Al-Qaeda ordonă atacuri împotriva Occidentului: “Salvați bisericile”

Al-Qaeda intenționează să comunice lumii musulmane că este singurul și legitimul paravan pentru apărarea islamului

“Răzbunați atacul laș de la moscheile din Noua Zeelandă. Loviți cruciații în centrele comunităților lor, dar nu vă atingeți de  bisericile creștine și locurile de cult din vest.”

Potrivi presei internaționale, acesta este ordinea atacului lansat azi noapte de către comanda centrală a al-Qaeda asupra lui Al-Sahab, pentru a răzbuna atacurile asupra moscheilor din Al Noor, în Christchurch și Masjid, în suburbia Linwood, în Noua Zeelandă.

 

Fundația Al-Sahab pentru publicarea mass-mediei islamice

Fundația Al-Sahab pentru publicarea mass-mediei islamice este brațul mediatic al al-Qaeda fondat de Khaled Sheikh Muhammad, creierul atacurilor din 11 septembrie. Înființat oficial în 2001, Al-Sahab este responsabil pentru diseminarea tuturor producțiilor oficiale ale al-Qaeda, cum ar fi mesajele lui Osama bin Laden și Ayman Al-Zawahiri.

 

Scopul lui Al-Sahab este de a promova opiniile și politicile organizației teroriste și de a încuraja tinerii musulmani să se identifice cu jihadul global al al-Qaeda. Al-Sahab contul de Twitter a fost suspendat în decembrie 2016. În schimb, site-ul este în mod regulat online și actualizat în mod constant.

 

Ordinea atacului comandantului central al al-Qaeda este formată din aproape două pagini.

“Loviți americanii, sioniștii și cruciații extremiști să-i răzbunăm pe frații noștri, să protejezăm credința, să păstrăm onoarea și să recâștigăm demnitatea pierdută. Nu loviți le bisericile și locurile de închinare din Occident.  Allah este un mesager al libertății și virtuții nobile.  Islamul este o religie milostivă cu ființele umane dar credinciosul nu poate dormi pașnic în sânge și murdărie. Noi ne confruntăm cu cei care ne lovesc în religie cu religia americanilor. Nu luptăm să vărsăm sânge, ci să ne salvăm sângele “.

 

Te-ar putea interesa și Scapă de varice în 30 de zile cu ceapă roșie! Vezi cum se pregătește leacul

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.