“Al-Baghdadi nu este mort așa cum au spus”, îndoielile președintelui Assad

Bashar al-Assad este din nou sceptic cu privire la reconstrucția Statelor Unite privind morarte liderului ISIS Abu Bakr al-Baghdadi și confirmă că Damascul nu a jucat niciun rol în operațiune. “Se aflat în închisorile lor, sub supravegherea lor și americanii l-au eliberat …, nu l-ar fi eliberat-o fără un rol – susșine liderul sirian într-un interviu acordat canalului rus Rt, interviu care a fost relansat integral astăzi de agenția oficială siriană Sana. ” A fost instruit de americani pentru a-și juca rolul și nu credem povestea recentă despre moartea sa. Poate că este mort, dar nu cum s-a spus “.

Oficialii mexicani au descoperit 58 de cadavre îngropate într-o groapă la sud de granița cu Arizona

Pentru Assad „întreaga poveste a fost folosită pentru spălarea pe mâini americane” pentru a nu arăta că „au fost în contact cu teroriștii nu numai în ultimii ani, ci în ultimele decenii”.

„Este ca în filmele de ficțiune științifică când îți șterg memoria – a afirmat el – vor să șteargă memoria opiniei publice asupra faptului că au avut o legătură directă cu teroriștii, în special cu al-Qaeda, ISIS și Frontul al -Nusra“.

“L-au arătat pe Saddam când a fost capturat și execuția când l-au executat. Când i-au ucis copiii, le-au arătat cadavrele. La fel a fost și pentru Muammar Gaddafi. Pentru că – a spus el -de ce nu au arătat trupul lui Bin Laden? . De ce nu au arătat trupul lui al-Baghdadi?Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.