Al-Baghdadi, Newsweek: Abdullah Qardash este succesorul

Abdullah Qardash ar fi succesorul lui Abu Bakr al-Baghdadi în calitate de șef al ISIS. Acest lucru a fost raportat de Newsweek, citând câteva surse, potrivit cărora Qardash a fost ales în august anul trecut de al-Baghdadi drept numărul unu al diviziei „Afaceri Musulmane” ISIS. Deocamdată nu se știe nimic despre Qardash, cu excepția faptului că în trecut a fost un fost soldat irakian care a servit sub Saddam Hussein.

Trump: Al Baghdadi s-a aruncat în aer și a murit plângând împreună cu cei 3 copii ai săi

Dincolo de nume, succesorul lui Al Baghdadi “va fi cu siguranță cineva mai eficient și pragmatic, sau poate mai rațional”, a declarat pentru presă Robert Baer , fost operator CIA, expert în Orientul Mijlociu și terorism . “Atrocitățile comise de la Al Baghdadi au făcut ca statul islamic să fie inacceptabil pentru marea majoritate a musulmanilor, chiar și pentru unii dintre cei aliniați pe pozițiile cele mai radicale ”, a adăugat Baer.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.