”Ajutați-mă, nu mai support”, denunțul unei sclave, victima violențelor sexuale

Într-un video înregistrat pe ascuns, o tânără în vârstă de 25 de ani a ajuns sclava unor bărbați din Arabia Saudită. Tânăra apare în lacrimi, șoptește în timp ce povestește torturile la care este supusă și este disperată. Sumi Akter, a devenit o victimă a violenței sexuale , povestind despre abuzurile suferite din partea angajatorii ei. Imaginile au fost înregistrate din Arabia Saudită . Într-un apel disperat, tânăra de 25 de ani cere să se poată întoarce acasă cu familia în Bangladesh.

Are doar 25 de ani și a ajuns în mâinile unor unor bărbați nemiloși. Angajatorii ei, de fapt, ar fi abuzat-o, au legat-o și opărit-o ulei fierbinte. „Poate că nu voi mai trăi. Vă rog să mă ajutați. M-au închis 15 zile și nu mi-au dat de mâncare. Mi-au ars mâinile cu ulei fierbinte și m-au legat ”, a dezvăluit ea plângând într-un videoclip. Arată rănile în urma torturilor pe care a fost supusă:„M-au dus dintr-o casă în alta. În prima casă, m- au torturat și m-au lovit în mod repetat. Apoi m-au dus într-o altă casă unde m-au chinuit la fel”

„Nu cred că voi trăi. Cred că voi muri. M-au bătut și m-au torturat . Vă rog să mă salvați, să mă luați de aici ”, este strigătul ei de ajutor. Potrivit informațiilor difuzate de Brac, un ONG din Bangladesh  a intervenit pentru a o readuce acasă, dar tânăra locuiește încă în Jeddah. În plus, proprietarii i-ar fi confiscat telefonul mobil în urma videoclipului .

Citește și  Momente de groază pentru o tânără: luată ostatic și înjunghiată de 5 ori de fostul ei iubit

Victimele sunt numeroase. În octombrie trecut, trupul fără viață al lui Nazma Begum a fost repatriat. Ceruse în repetate rânduri fiului său să o salveze. Begum, 42 de ani, a spus că a fost torturată în mod repetat. Ulterior s-a aflat vestea morții sale din cauza unei „boli netratate”. Aproximativ 61% dintre femeile intervievate au declarat că au fost abuzate fizic. Alte 14% au declarat că au fost abuzate sexual. Brac, cu sediul în Dhaka, este una dintre cele mai mari organizații caritabile din lume. ONG-ul a spus că abia în 2019, trupurile a 48 de lucrători au fost readuse în Bangladesh din Arabia Saudită.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.