Ajutați de mamă, doi frați au ținut o adolescentă captivă timp de două luni și au violat-o cu o șurubelniță

Victima în vârstă de 18 ani a declarat că a fost abuzată sexual de Fernando Benitez, de 27 de ani, și Gonzalo Benitez, de 26 de ani, doi frați din Bahia Blanca, Argentina.

Tânăra de 18 ani a declarat că a fost ținută captivă și abuzată într-o casă timp de două luni, alături de o a doua femeie  în vârstă de 27 de ani. Cele două femei au fost deținute în perioada februarie-martie în 2018.

Și-au lăsat fiica să moară de foame, scandal la urgență: ” Nimeni nu ne aduce de mâncare”

La un moment dat una dintre victime a reușit să scape din casă și să alerge la casa mamei sale, fiind  capabilă să spună numele presupusului ei violator- Fernando Benitez – înainte de a fi transportată  la spital. Când poliția a ajuns la casa familiei Benitez, a găsit-o și pe a doua victimă rănită grav după ce a fost mușcată de un câine.

Fernando Benitez a fost acuzat detentativă de omucidere, viol și răpire. Nu numai atât. Atât fratele cât și mama lor au fost acuzați de complicitate,

Victima le-a spus anterior reporterilor: „M-au drogat și m-au violat cu o șurubelniță”. De asemenea, a susținut că frații au lovit-o cu o curea și au violat-o pe rând.

SURSA: MIRROR

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.