Air France și Lufthansa suspendă zborurile către Irak, Iran și Golful Persic

După atacul iranian asupra bazelor americane, Air France și Lufthansa au suspendat toate zborurile pe spațiul aerian din Iran, Irak și Golful Persic. Transportatorii Emiratelor Arabe Unite, compania aeriană Emirates și Flydubai, au anunțat, de asemenea, că au anulat zborurile către Bagdad din „motive operaționale”.

Citește și Iranul a atacat două baze americane: „Începe operațiunea Soleimani Martirul”

Lufthansa a anulat zborul către Teheran, care trebuia să plece astăzi după prăbușirea  avionului ucrainean în care toți cei  176 de pasageri și membrii echipajului au murit imediat după decolare în Teheran. Purtătorul de cuvânt al companiei aeriene a descris decizia drept „o precauție”, precizând că zborurile companiei aeriene vor evita spațiul aerian iranian și irakian.

Citește și Tragedie! Un avion ucrainean cu 176 de persoane la bord s-a prăbușit la scurt timp după decolarea de la Teheran: „Nu sunt supraviețuitori”

Rusia a emis o notificare către companiile aeriene care sfătuiesc rutele de zbor.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.