Air Canada concediază 20.000 de oameni din cauza pandemiei

Cea mai mare companie aeriană din Canada a anunțat disponibilizarea a 20.000 de angajați din cauza pandemiei. Concedierile vor afecta mai mult de jumătate din cei 38.000 de angajați ai companiei. Air Canda spune că pandemia a obligat-o să taie zborurile cu 95% și nu se așteaptă ca traficul să revină la normal cât de  curând.

Franța: primul caz al unui copil care a murit din cauza sindromului Kawasaki

Pentru administratorul delegat al companiei  aceasta este cea mai întunecată perioadă din istoria aviației comerciale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.