”Ai spart ecranul telefonului”. Pentru a-l pedepsi, două femei au leagat și violat un tânăr de 19 ani

”Ai spart ecranul telefonului”. Pentru a-l pedepsi, două femei au leagat și violat un tânăr de 19 ani .Două femei au fost arestate în Rusia sub acuzația de agresiune sexuală împotriva unui tânăr de 19 ani.

Cele două prietene de 22 și 32 de ani, sunt acuzate că l-au legat pe tânăr și l-au violat. Poliția spune că cele două suspecte au și filmat agresiunea care a avut loc în Bugulma , un oraș din districtul Tatarstan , cu un smartphone și l-au amenințat-o că o vor publica online. Tânăra l-a invitat pe bărbat în apartamentul său pentru a-și repara iPhone – ul, au spus polițiștii. Tânărul a dus telefonul acasă la el pentru a-și folosi instrumentele, iar la întoarcere, o a doua femeie se afla în apartament. În acel moment, cele două femeiei  l-au acuzat că băiatul a spart ecranul telefonului și i-au cerut 3.000 de ruble, dar tânărul a negat că l-ar fi spart el.

Copil de 5 ani violat de colegii săi de școală în vârstă de 9 ani: “Îi spuneau …ești prostituata noastră…!”

“Băiatul a refuzat să plătească, așa că l-au bătut, l-au legat și l-au violat”, au scris polițiștii în raport. ”Au filmat atacul cu același telefon și l-au  amenințat că va distribui videoclipul pe web dacă va refuza să plătească 3.000 de ruble. Bărbatul a promis că va le va aduce banii din locuința sa dar s-a dus direct la poliție”. Agenții au găsit dovezi video ale violenței și le-au arestat. Ambele riscă până la zece ani de închisoare dacă vor fi găsite vinovate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.