„Ai nevoie de ajutor?”: Chelnerița salvează un copil, victimă a abuzului și torturii cu un bilețel

Uneori, o privire atentă și o întrebare simplă pot schimba viața unei persoane, așa cum sa întâmplat în Orlando, Florida, cu un băiat de 11 ani care a fost salvat de o chelneriță tânără și întreprinzătoare.

În ziua de Anul Nou, Flavaine Carvalho lucra la restaurantul „Mrs. Potat” și nu a putut să nu observe că la una dintre mesele din restaurant un copil a rămas fără mâncare în timp ce părinții lui mâncau. La scurt timp, ea a observat că băiatul avea semne de violență pe corp.

„Am văzut că are o zgârietură mare între sprâncene”, a spus fata. „Câteva minute mai târziu, am observat o vânătăi pe partea ochiului. Așa că mi-am dat seama că ceva nu era în regulă ”.

Apoi Flavaine a simțit că trebuie să facă ceva mai mult și să încerce să ajute copilul. Așa că a decis să folosească o hârtie pe care a scris de mână „Ai nevoie de ajutor?” să-i atragă atenția, punându-se în spatele părinților să nu fie văzut.

După mai multe încercări, chelnerița a primit un răspuns afirmativ de la copil și a chemat imediat poliția la care și-a explicat suspiciunile.

Citește și Oroare în Africa de Sud: o tânără de 17 ani a fost violată de trei grupuri de bărbați până a leșinat

La scurt timp, ofițerii au intervenit și în cele din urmă tatăl, pe nume Wilson, a fost arestat sub acuzația de neglijare și abuz asupra copiilor. Iar mama, Kristen, care era conștientă de abuzul asupra copiilor, a ajuns în închisoare.

“Acest copil a suferit reale torturi”, a spus poliția în timpul unei conferințe de presă.

Pe lângă faptul că era subnutrit, băiețelul de 11 ani a fost supus unor serii de violențe brutale, lovit cu o mătură de lemn, legat cu curele, atârnat cu susul în jos de o ușă și lăsat fără mâncare drept pedeapsă. Și fiul cel mic al cuplului  în vârstă de 4 ani, a fost îndepărtat din acea casă a ororilor. Acum ambii copii au fost plasați în Departamentul pentru copii și familii din Florida.

Proprietarul restaurantului a lăudat ingeniozitatea angajatului lui.

„Suntem extrem de mândri. Acest lucru trebuie să încurajeze oamenii să vorbească atunci când văd ceva greșit ”.

Flavaine Carvalho este acum considerată o adevărată eroină în Orlando, dar nu caută recunoaștere. Acum, singura ei dorință este să-l poată îmbrățișa acel băiețel pentru a-l face să se simtă protejat și iubit după o viață de tortură și suferință.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.fox13news.com/news/it-was-torture-police-describe-abuse-boy-endured-before-being-rescued-by-orlando-server

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.