Londra: Agenții de poliție fotografiază corpurile dezmembrate a două surori și trimit fotografiile prietenilor: arestați

Au trimis prietenilor fotografii cu cadavrele a două surori, victime ale unei crime oribile și au fost arestați. Doi polițiști britanici au intervenit la locul crimei a două surori, Nicole Smallman, 27 de ani și Bibaa Henry, 46 de ani. O crimă cruntă și  o scenă îngrozitaore, dar care nu i-a oprit să agenisă scoată telefoanele și să facă fotografii trimițând mai apoi imaginile prietenilor.

Trupurile suroirlor, găsite în parcul național Fryentm din nord-vestul Londrei, la 7 iunie, au fost dezmembrate.

În ciuda faptului că erau imagini confidențiale deci doar în scopuri de investigație, agenții acum sunt cercetați. Surorile plecaseră împreună la o petrecere, dar nu s-au întors niciodată acasă, pe drumul în care au fost atacate de un străin care le-a înjunghiat și apoi au fugit. Bărbatul este în continuare liber iar familia, precum și întregul oraș este în stare de șoc.

O fetiță de 8 ani este în pericol de înec, mama și bunicul se aruncă în piscină pentru a o salva: toți mor înecați

După câteva zile, s-a descoperit că fotografiile celor două cadavre circulau prin tot orașul. Polițiștii au divulgat fotografiile pentru plăcere prietenilor. Știrea a șocat familia care a depus o plângere, iar cei doi agenți sunt  anchetați.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, VK ,Twitter,  InstragramOdnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.