Agenția Europeană pentru Siguranța Aviației: iată care sunt aeroporturile cu risc de Covid-19

Începând cu 15 iunie, se reiau zborurile internaționale pe aeroporturile Atenei și Salonic, dar dacă avionul provine dintr-o „zonă” cu risc ridicat identificată de Agenția Europeană pentru Siguranța Aviației,  pasagerii vor fi testați la sosire. Vezi mai jos care este  lista de aeroporturi cu risc de transmitere Covid-19.

Aici lista de aeroporturi cu risc de infecție Covid-19 

Compania aeriană Ryanair „scade prețurile” cu 50% pentru a încuraja turiștii să zboare din nou

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.