Agenția de sănătate suedeză: ”Riscul de infecție locală a coronavirusului este foarte mare”

Agenția de Sănătate Publică din Suedia a ridicat marți nivelul de risc de infecție locală a noului coronavirus de la ”moderat” la „foarte ridicat” și a spus că vede semne de răspândire a comunității în țara nordică.

Agenția a declarat într-un comunicat că vede semne de răspândire a virusului în comunitate în regiunile centrate în jurul celor două mari orașe, Stockholm și Göteborg.

Citește și Coronavirus Franța, Macron: ”Suntem doar la începutul epidemiei”

„Agenția nu vede contagiune generală în toată țara, dar nivelul de risc este acum s-a ridicat la cel mai înalt posibil”, a spus aceasta.

Anunțul a venit la câteva minute după ce regiunea Stockholm a raportat o creștere a cazurilor confirmate de coronavirus la 207, cu 60 mai mult decât de ieri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.