Africa de Sud: un fat perfect format a fost gasit mort in toaleta unui avion

Africa de Sud: un fat perfect format a fost gasit mort in toaleta unui avion

Descoperirea teribilă a fost făcută în  aeroportul din Durban, într-un avion care se îndrepta către aeroportul din Johannesburg, în Africa de Sud, unde după aterizararea la aeroport personalul care se ocupa de curățenia aeronavei au găsit un făt mort, perfect format, în toaletă.

 

Aceeași companie  aeriană , FlySafair, a dat alarma autorităților explicând că a fost forțată să anuleze zborul FA 411. Compania a explicat că a anulat zborul datorită prezenței unui făt mort în baia unei aeronave. Autoritățile au fost imediat avertizate să înceapă ancheta pentru a înțelege ce s-ar fi putut întâmpla și, mai presus de toate, cine ar putea fi mama copilului.

 

 

Avionul a aterizat în Durban joi seara după un zbor de la Johannesburg și trebuia să plece înapoi vineri dimineață. Toți pasagerii au fost îndreptați spre alte rute,  relatează Northglennews.co

Te-ar putea interesa și Emilia, fetita romanca moarta la numai doi ani dupa ce mama a calcat-o cu masina: ” Fetita a scapat de langa bunica ei”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.