Africa de Sud, femeie însărcinată în 8 luni înjunghiată până la moarte și spânzurată de un copac

Tshegofatso Pule, o femeie în vârstă de 28 de ani și de însărcinată în opt luni a fost găsită spânzurată de un copac din Africa de Sud, după ce a fost înjunghiată până la moarte. Fata dispăruse în urmă cu o săptămână și a fost găsită într-una din periferia orașului Johannesburg. Tânăra mai avea câteva săptămâni și trebuia să nască iar vestea a șocat țara. Pe web se cere justiția pentru Tshegofatso  și potrivit rapoartelor presei locale a fost lansată o anchetă de omucidere.

Un cuplu din Rusia și-au lăsat gemenii de 16 luni singuri în casă și au plecat în vacanță. Unul moare, celălalt este în stare disperată

În Africa de Sud, între 2017 și 2018, un număr de 2930 de femei au fost ucise, în medie de 6 ori mai mare decât media mondială. Conform unuia dintre ultimele rapoarte ale Medical Reserch din Africa de Sud, o femeie suferă agresiune sexuală la fiecare 36 de secunde, iar unul din patru bărbați comite o infracțiune sexuală. Țara a fost definită de președintele Cyril Ramaphosa în 2019: „Unul dintre cele mai periculoase locuri din lume pentru a fi femeie”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.