Africa de Sud fără turiști, leii ies la plimbare și invadează străzile

Africa de Sud fără turiști, leii ies la plimbare și invadează străzile

Kruger National Park , situat la granița cu Monambico este închis turiștilor ca o formă de izolare de contagiune de la Covid-19. Fără mașinile de safari care aglomerează acest imens parc, animalele își reiau spațiile , nu numai în parcuri, ci și în orașe . Fotografiile cu leii care se odihnesc pe drumul parcului din Africa de Sud arată cât de invaziv poate fi omul pentru natură.

Fotografiile au fost făcute de un ranger din Kruger Nation Park și arată un grup de lei care se odihnesc pe asfalt

În prezent, parcul și-a închis porțile pentru urgența coronavirusului și felinele sunt libere să se deplaseze pe întreaga zonă a parcului, care se întinde pe 19 mii de kilometri. Rangerul, autorul fotografilor , a spus că aceste animale nu frecventează de obicei această parte a parcului, ci preferă zona Parcului Contractual Kempiana, inaccesibilă pentru turiști. Marea rezervație a Parcului Național Kruger este populată în principal de lei, bivoli, elefanți, rinoceri și leoparzi.

Oroare într-un azil de bătrâni din New Jersey: 17 cadavre înghesuite într-o cameră

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.