Africa de Sud, doi babuini se luptă pentru o sticlă de bere goală | Video amuzant

În parcul național Kruger, în apropiere de Durban, Africa de Sud, în timpul unui safari, unii turiști au filmat o scenă amuzantă. Doi babuini care se luptau cu o sticlă de bere goală. În imagini se vede cum  un pui de babuin care găsește sticla de bere  și începe să se joace cu ea. La un moment dat îl vede un babuin adult și lovește puiul peste ceafă ca și când l-ar certa și îi ia sticla din mână.  Videoclipul a devenit viral.

Fură proteza dentară de pe masă și fuge prin casă cu un zâmbet de 32 de dinți | VIDEO

Foto: captura YouTube

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.