Africa de Sud, conservatorul West Mathewson a fost ucis de leoaicele sale

West Mathewson , un cunoscut conservator sud-african, a murit după ce a fost atacat de două leoaice pe care tocmai le salvase dintr-o rezervă de vânătoare. Bărbatul în vârstă de 69 de ani s-a dedicat îngrijirii felinelor prin reeducarea lor pentru a supraviețui în sălbăticie. Mergea în rezervația sa din nordul Africii de Sud când cele două leoaice au început să se certe  între ele, apoi l-au atacat pe Mathewson în fața soției sale.

Când l-au atacat, soția sa era la fața locului și își urmărea soțul dintr-o mașină: de îndată ce a înțeles ce se întâmplă, a încercat în zadar să distragă animalele, dar era prea târziu. Mathewson fusese deja mușcat și a murit din cauza rănilor provocate de leoaice.

Absurd! Un restaurant din Spania a fost amendat pentru că a distribuit mâncare familiilor nevoiași pe perioada blocării

Cele două leoaice au fost sedate și transferate într-un centru pentru specii de animale pe cale de dispariție. Tragedia a avut loc în rezervația Mathewson, Lion Tree Top Lodge, în provincia Limpopo, în nordul Africii de Sud.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.