Africa Centrala: o calugarita a fost decapiata, ar putea fi victima traficului de organe

Africa Centrala: o calugarita a fost decapiata, ar putea fi victima traficului de organe

Călugărița în vârstă de 77 de ani învăța fetele de la o școală cum să coase pentru a le oferi o meserie și o viață mai bună.

 

Călugărița Ines Nieves Sancho, o soră spaniolă în vârstă de 77 de ani, a fost găsită moartă în satul Nola, lângă Berberati, în Africa Centrală, în școala. Corpul ei a fost mutilat și ascuns: călugărița a fost, de fapt, decapitată.  Motivele atacului sunt necunoscute și nimeni nu și-a asumat responsabilitatea pentru acțiune.

 

Potrivit presei internaționale, sora Ines a aparținut micuței comunități din Africa de zeci de ani, încercând să le ofere fetelor o educație mai bună. Ultima dată a fost văzută de către o altă călugăriță chiar de Paște.

 

În noaptea de duminică spre luni, niște criminali au intrat în camera ei, au luat-o și au dus-o în încăperea unde ea își ținea lecțiile de cusut. Aici a fost decapitată. Deși alegerea locului de crimă poate fi orientativă, printre ipoteze există și cea a traficului de organe umane.

 

Te-ar putea interesa și Atac in Brazilia: si-a injunghiat iubita mortal si a impuscat trei persoane intr-o biserica

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.