Află că fata de care îi plăcea iese cu un alt băiat: un adolescent de 13 ani s-a spânzurat

Un băiat în vârstă de 13 ani, Harry Storey, a fost găsit spânzurat în casă după ce a descoperit că fata de care îi plăcea începuse să se întâlnească cu un alt băiat. Prietenii lui Harry Storey au crezut că glumește când le-a trimis un mesaj pe WhatsApp că se va spânzura după ce a aflat că are un rival de dragoste. Investigațiile poliției au arătat că tânărul Harry nu avea nicio intenție de a muri atunci când s-a spânzurat,  și că probabil a subestimat timpul scurt în care și-ar fi putut pierde cunoștința.

Pedofilia, condamnarea cardinalului George Pell a fost confirmată în apel

Tragedia s-a petrecut în Oxfordshire. Tatăl adolescentului, Andrew Storey, când a intrat casă după programul de lucru și-a văzut fiul cu coada ochiului stând pe scările care duceau la primul etaj al casei. La început, bărbatul s-a gândit că fiul său stătea pe scări cu telefonul în mână, dar când a văzut că nu-i răspunde la salut, și-a dat seama ce s-a întâmplat. Descoperirea a fost un adevărat șoc pentru familie.

Storey a spus: “Am trecut pragul casei și m-am gândit că Harry stă pe scări și se uită pe telefon, nu mi-am dat seama imediat ce se întâmplase.  Harry era un băiat cuminte,  carismatic și grijuliu, iar sportul era o parte foarte importantă din viața sa: juca rugby, cricket și tenis. Părea întotdeauna ca un adolescent normal și aveam așteptări mari de viitorul său”, spune îndurerat tatăl.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.