Afganistan, un atac cu o mașină- bombă a provocat cel puțin 12 morți și 100 de răniți

În Afganistan,  un atac cu o mașină-capcană  în fața sediului poliției din provincia Ghor, în vestul țării,  a provocat cel puțin 12 morți și o sută de răniți. Acest lucru a fost anunțat de Ministerul de Interne. Atacul a avut loc în capitala Feroz Koh, într-o regiune care în trecut a fost una dintre cele mai puțin afectate de violențele care însângerează Afganistanul. Printre victime se numără mulți bărbați ai forțelor de securitate.

Citește și Apelul lui Merkel: „Germani, vă rog să rămâneți acasă”, iar președintele Steinmeier intră în carantină

Președinția afgană i-a acuzat pe talibani de atac, avertizând că „continuarea violenței reprezintă o amenințare serioasă la eforturile de pace ale guvernului și ale partenerilor săi internaționali”, care au început în septembrie în Qatar. În ultimele săptămâni, mii de familii au fost nevoiți să-și părăsească casele din provincia Helmand din sud, din cauza luptelor dintre talibani și armată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.