Afganistan, ploaie de rachete la Kabul: 8 morți. Atac revendicat de Isis

Isis și-a asumat responsabilitatea pentru atacul care a avut loc ieri dimineață la Kabul, Afganistan, în care cel puțin 8 persoane și-au pierdut viața. O ploaie de 14 rachete a lovit diverse zone din capitala țării, inclusiv unde sunt situate ambasadele. Talibanii au negat implicarea în atac.

Citește Atenție ! Multe geluri dezinfectante nu ucid virusul

NATO, prin vocea ambasadorului Stefano Pontecorvo, Înalt Reprezentant Civil în Afganistan, a condamnat atacul: „Apelul pentru pace al afganilor a fost primit tragic cu o violență reînnoită. În această dimineață am fost martori la noi atacuri lașe în Kabul. Gândurile mele se îndreaptă către familiile victimelor. NATO este alături de afgani în lupta lor împotriva terorismului și pentru pace ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.