Afganistan, o mașină-bombă a lovit o unitate sanitară: mai mulți răniți

Cel puțin 5 persoane au fost rănite într-un atac sinucigaș efectuat cu o mașină bombă care a lovit o unitate medicală în construcție în apropierea bazei aeriene americane din Bagram, la nord de Kabul. Potrivit armatei americane  spitalul ar fi fost în slujba rezidenților din zonă.

Citește și Atac terorist la un hotel: cel puțin 5 morți

“Nu există victime ale coaliției”, a spus un purtător de cuvânt al armatei. Un medic afgan a raportat că structura a luat foc.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.