Afganistan, o bombă ascunsă într-o mașină a explodat la mitingul președintelui Ghani: 24 de morți

Afganistan, o bombă ascunsă într-o mașină a explodat la mitingul președintelui Ghani: 24 de morți

Bilanțul provizoriu al exploziei din provincia nordică Parwan, Afganistan, în timpul unui eveniment electoral cu președintele Ashraf Ghani este de cel puțin 24 de morți, a declarat presa locală locale de sănătate, citată de agenția Reuters.

Ultima victimă din Siria: o fetiță de 6 ani cu doi ochi frumoși care nu au văzut decât moarte și bombe

Explozia a fost provocată de o bombă ascunsă într-o mașină a poliției. Un purtător de cuvânt al președintelui, Hamed Aziz, a declarat că Ghani nu a fost rănit

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.