Afganistan, o bombă a explodat în provincia Kandahar: trei civili morți

Afganistan, o bombă a explodat în provincia Kandahar: trei civili morți

Explozia unei bombe  în districtul Spin Boldak din provincia afgană centrală Kandahar a dus la moartea a trei civili și rănirea a altor două persoane, a ddeclarat o sursă a departamentului de poliție locală: “Explozia s-a produs la marginea unui munte din districtul Spin Boldak din provincia Kandahar.  Trei persoane au fost ucise și alte două auu fost rănite.”

Coronavirus, nou focar în China: un oraș la granița cu Rusia în carantină

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.