Afganistan, Isis a revendicat atacul la Kabul: cel puțin 32 de morți

Aripa afgană a organizației teroriste ISIS și-a revendicat responsabilitatea pentru atacul care a costat viața a cel puțin 32 de persoane în Kabul. Atacul s-a petrecut în timpul unui miting convocat pentru a-l comemora pe Abdul Ali Mazara, un membru al minorității Hazara, compus în esență de șiiti.

Anul trecut, în timpul unui atac, un atac revendicat de Statul Islamic a costat viața a cel puțin 11 persoane.

Citește și Afganistan, pacea este încă un miraj: 27 de civile uciși într-un atac, inclusiv copii

Doi jihadiști au atacat în timpul ceremoniei. ISIS a lansat o declarație și o fotografie a celor doi „luptători sfinți” prin intermediul agenției de propagandă Amaq.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.