Afganistan, explozii si focuri de arme la Kabul: Ministerul Informatiilor aflate sub atac

Afganistan, explozii si focuri de arme la Kabul: Ministerul Informatiilor aflate sub atac

Poliția a declarat că Sediul Ministerului Afacerilor Afgane din Kabul este sub atac. O explozie a zguduit centrul capitalei Afganistanului. Unii martori au raportat de asemenea, că s-au auzit mai multe focuri de arme. Episodul are loc în ziua după ce discuțiile dintre talibani și reprezentanții guvernului au eșuat.

 

Te-ar putea interesa și New York, un nebun a incercat sa dea foc Catedralei Sfantul Patrick: a vrut sa arda ca Notre-Dame?

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.