Afganistan, explozie in apropierea Universitatii din Kabul: doi morti

Afganistan, explozie in apropierea Universitatii din Kabul: doi morti

Explozia care s-a produs în apropierea Universității din Kabul, în Afganistan a lovit mai mulți studenți care trebuiau să intre în cșădire pentru examene.  Doi au murit și alți zece au fost răniți. Vestea a fost anunțată de radio de știri Tolo, citând purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății.

 

Martori  oculari au raportat că după explozie două vehicule au fost incendiate.

 

Te-ar putea interesa și Un barbat si-a dat foc in fata ambasadei japoneze din Seul

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.