Afganistan, atentat sinucigas in Kabul: cel puțin 5 morti si 10 raniti

Afganistan, atentat sinucigas in Kabul: cel puțin 5 morti si 10 raniti

Un kamikaze la bordul unei motociclete a vizat un autobuz în această dimineață. Autobuzul  transporta angajații ministerului minelor în Kabul, Afganistan, ucidând cel puțin cinci persoane și rănind alte 10 persoane, a declarat un purtător de cuvânt al ministerului de Interni, Nusrat Rahimi, citat de Tolo News.

 

Atacul a avut loc la ora locală 8.10, a declarat Rahimi, adăugând că “o altă explozie a fost raportată după primul atac kamikaze”.

 

Până la acest moment nicun grup estremist nu și-a asumat responsabilitatea pentru atac.

De Marius Oprea

Te-ar putea interesa și Turistul norocos: risca sa moara sufocat, un chelner ii salveaza viata cu manevra lui Heimlich / VIDEO

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.