Afganistan, atac sinucigaș la spitalul MSF din Kabul

Un kamikaze s-a aruncat în fața unui spital a Medicilor Fără Frontiere în partea de vest a capitalei afgane, provocând mai multe explozii  , relatează canalul TV 1TV care citează declarațiile unui medic din interiorul spitalului.

“Un spital aparținând medicilor fără frontiere a fost atacat” a declarat o sursă a Ministerului Afacerilor Interne din Afganistan, scrie The Guardian. Forțele de securitate au intervenit. Se pare că, în momentul exploziei, viceministrul sănătății se afla în vizită în interior spitalului. Conform rapoartelor Tolo News, locuitorii au auzit două explozii și mai multe focuri de armă în spitalul Dasht-e-Barchi, după ce unii agenți au intrat în interiorul structurii.

Dublu atac ai piraților în Guineea Ecuatorială: 5 marinari răpiți

Până la acestă oră nu se cunosc numărul victimelor și a răniților, dar mai mulți medicii și pacienții au rămas blocați în interior.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.