Afganistan, atac cu granadă în timpul unei nunți: cel puțin 20 de răniți

Un atac cu grenadă a rănit aproximativ 20 de persoane, inclusiv mai mulți copii, în timpul unei nunți în Afganistan. Incidentul a avut loc în provincia Khost, la granița cu Pakistanul.

Citește și Peru, accident într-un măgar și o cisternă cu gaz: 14 morți dintre care 5 copii

Cel puțin o persoană rănită este în stare critică, a explicat șeful poliției locale. Până în acest moment atacul nu a fost revendicat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.