Afganistan, atac cu bombă lângă o școală: opt copii între 10 și 15 ani au murit

Afganistan, atac cu bombă lângă o școală: opt copii între 10 și 15 ani au murit

O bombă destinată forțelor de securitate afgane, poziționată de-a lungul drumului către o școală a provocat moartea a 8 copii cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani , au raportat autoritățile locale. Șeful poliției provinciale, Sayed Mehraj Sadat, a declarat că dispozitivul ar fi putut fi destinat forțelor de securitate afgane. Nimeni nu a revendicat până acum responsabilitatea atacului.

Droguri și alcool: un tânăr se dezbracă în stradă și mimează un raport intim cu…frunzele

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.