Afganistan: 40 de membri al palatului prezidențial din Kabul este infectat, Ghani izolat

Cel puțin patruzeci de membri ai personalului palatului prezidențial din Kabul au rezultat pozitivi la Covid-19. Prin urmare, președintele Ashraf Ghani se află în izolament  și participă acum la evenimente de videoconferință. Deocamdată, se pare că nu se știe dacă Ghani este pozitiv și nici nu se știe dacă i s-a făcut testul. În orice caz, majoritatea persoanelor infectate  lucrează în aripa administrativă a biroului prezidențial, în consiliul de securitate național și în biroul șefului de personal al Ghani. Președintele în vârstă de 70 de ani a suferit o gastrectomie din cauza cancerului  în urmă cu câțiva ani, se citește într-o postare pe Twitter.

Brazilia a scos escavatoarele pentru a săpa gropi : prea mulți morți

În orice caz, fluxul de oameni în clădire a fost redus, iar vizitatorii sunt dezinfectați cu spray din cap până în picioare și verificată temperatura de la intrare. Potrivit unei surse de servicii de sănătate care a vorbit cu Reuters, virusul a ajuns în biroul președintelui prin „un document contaminat”. Dar, din câte știm, virusul nu stă pe hârtie. Este adevărat, însă, că președintele are o adevărată pasiune pentru lectură petrecându-și majoritatea serilor citind documentele guvernamentale și rescriindu-le dacă nu îi plac. Până în prezent, în Afganistan s-au înregistrat mai puțin de o mie de cazuri, dar este probabil ca aceste cifre să fie subestimate și pentru că până acum au fost efectuate doar 7.000 de teste.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.