Adversarul lui Putin, Aleksei Navalnyij a fost otrăvit: internat în stare gravă în terapia intensivă

Adversarul lui Putin, rusul Aleksei Navalnyy este internat în terapie intensivă și este inconștient: potrivit purtătorului său de cuvânt, a fost otrăvit cu ceva amestecat în ceaiul său, singurul lucru pe care l-a băut înainte de a urca într-un avion  direct de la Tomsk la Moscova, după care a trebuit să aterizeze de urgență.

În drum spre capitala Rusiei, bărbatul de 44 de ani a început să se simtă rău și să prezinte simptome ale ceea ce purtătorul de cuvânt al său, Kira Yarmysh, a numit intoxicație. Avionul a aterizat de urgență în Omsk unde o ambulanță l-a dus la spital . Navalanyij a ajuns acolo inconștient, iar medicii au fost nevoiți să-l intubeze.

Coreea de Nord, Kim Jong-un a dat ordin pentru confiscarea câinilor de companie. Proprietarii: „Vor ajunge în restaurante”

„ Presupunem că a fost otrăvit cu o substanță pusă în  ceaiul său. Acesta este singurul lucru pe care a băut-o în dimineața asta ” , a reiterat Yarmysh. După ce l-au atacat la un ventilator, medicii au efectuat toate testele necesare pentru a confirma sau a nega suspiciunea de otrăvire. Purtătorul de cuvânt a raportat însă că medicii deși i-au promis rezultatele testelor în două ore, au spus că vor dura patru.

„ Reacția evazivă a medicilor confirmă că a fost otrăvit. Cu doar două ore în urmă, erau gata să spună tot adevărul, dar acum se joacă clar cu timpul și nu spun ceea ce știu ” , a continuat purtătorul de cuvânt. El a subliniat apoi că activistul se află în comă în stare gravă .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.