Aduce caramele cu marijuana în curtea unei școli generale. 12 copii intoxicați

Femeia s-a prezentat în curtea școlii generale unde învață fiul ei cu o pungă plină cu caramele cu marijuana, împărțind copiilor. Mai mulți copii s-au simțit rău și a fost nevoie de intervanția ambulanțelor.

Femeia a fost arestată pentru că a pus în pericol viața copiilor.

 

Doisprezece copii, elevi al unei școli generale din Cleveland, Ohaio au fost transportați la spital în urma intoxicării cu caramele cu marijuana. În timp ce femeia împărțea caramele copiilor, o învățătoare și-a dat seama că pe eticheta de pe punga în care erau caramelele era scris că acestea conțineau marijuana.

 

Potrivit publicației  Fanpage.it, resposabilul școlii a sunat imediat salvarea și autoritățile locale care au preluat imediat acest caz. Femeia a fost identificată ca fiind mama unuia dintre elevi, Shari Gould.

 

Cel puțin 12 copii cu vârste cuprinse între 5 și 9 ani au ajuns la spital cu dureri de stomac. Din fericire niciunul nu a necesitat spitalizarea.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.