Adolescenta violata si ucisa de doi colegi de clasa: condamnati

Adolescenta violata si ucisa de doi colegi de clasa: condamnati

O crima oribilă a avut loc în mai 2018 și a șocant Irlanda. Doi băieți de 13 ani și-au ademenit o colegă de clasă de aceeași vârstă Ana Kriégel, într-o clădire abandonată, unde au bătut-o, au violat-o, apoi au ucis-o cu o bucată de beton, scrie The Guardian.

 

Cazul a atras un interes uriaș în rândul presei și al publicului din Irlanda.

 

 

Cadavrul victimei a fost găsit la 3 zile de la dispariție, pe 17 mai 2018. Ana, fusese adoptată din Rusia de la vârsta de 2 ani. Nu vedea și nu auzea bine după ce o tumoare i-a fost extirpată.

 

Pentru că sunt minori, identitatea minorilor criminali lor nu a fost dezvăluită de presă.  După ce au violat-o pe rând unul dintre ei a violat-o și a lovit-o în zona gâtului și a capului. Marți, după un proces care a durat 7 săptămâni, un juriu i-a găsit vinovați de crimă pe cei doi băieți, aceștia devenind cei mai tineri criminali condamnați vreodată în Irlanda.

 

Te-ar putea interesa și ”Omorati-l pe Harry, si-a tradat rasa casatorindu-se cu o afro-americana”, doi sustinatori a nazismului condamnati

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.