Adolescentă de 16 ani arestată: a vrut să atace o biserică afro-americană

Poliția din Georgia a arestat o fată de 16 ani, care planifica să-i omoare pe credincioșii unei biserici dintr-o comunitate afro-americană, într-un atac cu cuțite și alte arme . Arestarea a avut loc după ce colegii săi de clasă au găsit un caiet și i l-au  înmânat decanului  în care ea scrisese „un plan detaliat” pentru a ataca Biserica Episcopală Metodistă Africana din Betel din Gainesville.

 

Un plan „definitiv rasist”, a declarat sergentul Kevin Holbrook al poliției orașului Georgia, explicând că acel caiet conține „un fel de manifest” în care a scris modul în care intenționa să facă  atacul. „Există multe pasaje și desene scrise și multe mesaje de ură – a continuat el – și multe alte detalii cu informații specifice”. Fata, de fapt, ar fi făcut o cercetare asupra bisericilor afro-americane din zonă, alegând Biserica Bethel pentru că era mai mică decât celelalte.

Tragedie: un copil de 9 ani a fost sfâșiat de câinele prietenilor de familie

Se pare că tânăra ar fi intrat în acea clădire de mai multe ori în ultimele două săptămâni,  găsind, din fericire, clădirea goală. În ultimii ani, bisericile afro-americane și alte lăcașuri de cult sunt țintele atacurilor în Statele Unite.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.