Adolescentă de 14 ani moare după ce telefonul le-a explodat în timp ce a sculta muzică în pat

Destin tragic pentru o adolescentă de 14 ani.

Tânăra de numai 14 ani ,  Alua Asetkyzy Abzalbek din Bastobe, Kazahstan s-a dus la culcare în camera ei cu telefonul și căștile în urechi, ascultând muzică. Adolescenta a murit după ce smartphone-ul ei care se afla  pe pernă și a explodat în timp ce dormea.

”Mi-e foame…”Un copil flămând sună la Poliție iar agenții îi aduc o pizza

A doua zi dimineață, familia a găsit-o fără viață, iar telefonul era încă la încărcat. Tânăra prezenta răni și arsuri în zona capului. Paramedicii ajunși de urgență nu au mai putut face nimic decât să constate decesul.

Experții criminalisti au confirmat că decesul a fost provocat din cauza telefonului mobil pus la încărcat toată noaptea. Dispozitivul explodat a doua zi dimineață din cauza unei  supraîncălziri, au declarat rapoartele locale.

Moartea ei a fost descrisă drept un „accident tragic”, iar marca telefonului nu a fost dezvăluită.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.