Adolescentă de 14 ani abuzată de tatăl ei vitreg : ” Ea a cerut să ni se alăture”

După ce a abuzat de fiica adolescentă a partenerei sale, a avut curajul să se justifice că ea a dorit acest lucru.

Michael Lesher, în vârstă de 53 de ani, a spus că fiica soției sale,  în vârstă de 14 ani, a intrat în dormitor surprinzându-i pe cei doi în timpul unui raport sexual și a cerut să li se alăture. Cu această versiune a faptelor el a încercat să se justifice.

După ce a fost arestat, bărbatul a declarat că nimeni cu a obligat-o pe tânără ea fiind de acord: ” Am fost un prost, nu ar fii trebuit să am încredere în ea, dar mi-a fost teamă că m-ar putea șantaja cu poliția”. Tânăra a negat vehement versiunea tatălui vitreg și l-a acuzat de violență sexuală.

O mamă a doi copii a fost găsită moartă în râu: iubtul ei murise cu numai două săptămâni înainte de nuntă

Lesher este, de asemenea, acuzat de abuzuri împotriva fiicei sale biologice, care ar fi suferit violență fizică și sexuală. Potrivit Metro, și soția lui  Lisa Lesher, de 40 de ani, a fost  acuzată de multiple crime sexuale împotriva celor două tinere  complicitate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.