Adolescenta care a contestat China denunțând lagărele de concentrare pentru musulmani pe Tik Tok / VIDEO

Feroza Aziz  în vârstă de 17 ani, prezentând un tutorial de make-up pe media socială chineză Tik Tok, a denunțat ororile lagărelor de concentrare pentru musulmanii din China

Feroza Aziz are 17 ani și este o americană, din New Jersey de origine afgană. Pe contul ei, Tik Tok, unul dintre cele mai utilizate medii de socializare de către adolescenți din întreaga lume și deținută de China, fata a distribuit ceea ce pare a fi un tutorial normal de make-up cu un ondulator de gene în mâmă și începe să vorbească despre lagărele de concentrare pentru musulmani din China.

Citește și : Kenya, mamele își omoară bebelușii cu Coca-Cola, deoarece avortul este ilegal

 

“Bună băieți. Acum vă învăț cum să vă prelungiți genele. Primul lucru este să vă puneți genele în ondulatorul genelor”, spune Feroza Aziz care care încă cu ondulatorul genelor în mână, continuă să vorbească despre ce se întâmplă “în lagărele de concentrare din China a musulmanilor “. După cum explică într-o postare împărtășită pe profilul său de Instagram, “în China, guvernul îi prinde pe musulmani   pentru a-i închide în lagărele de concentrare. După ce intri în aceste tabere, dacă ai noroc , ieși. Ființe umane nevinovate sunt ucise, torturate, violate și sunt  supuse multor lucruri pe care nici măcar nu le pot descrie. Genocidul împotriva musulmanilor se desfășoară fără probleme “, spune Feroza Aziz, adăugând:” Nu putem rămâne în liniște  despre un alt holocaust. Suntem oameni puternici. Putem face acest lucru. Numai dacă încercăm. Răspândirea conștientizării face minuni. Putem ajunge la milioane în întreaga lume și să ajungem la cei care au  puterea de a face ceva”, a subliniat ea.

Istoria taberelor chineze de reeducare este de fapt cunoscută. Există chiar și o pagină Wikipedia , pe cel mai cunoscut domeniu, Xinjiang, prezentată de guvernul chinez ca „tabără de reeducare”.

În urmă cu trei zile, o scurgere de document a scos la iveală un sistem de spălare a creierului aplicat de guvernul chinez asupra sutelor de mii de musulmani chinezi. Documentele care se află  în posesia BBC, arată cum prizonierii sunt închiși, îndoctrinați și pedepsiți cu pedepse corporale și psihologice pentru a eradica credința musulmană.

Guvernul chinez a ștampilat în mod evident documentele ca fake news, dar informațiile provin dintr-o sursă destul de sigură, și anume Consorțiul internațional al jurnaliștilor de investigație (Icij, în engleză), care a lucrat împreună cu 17 ziare, inclusiv BBC și The Guardian. .

Anchetele au descoperit noi oroari ale lagărelor de concentrare pentru reeducare și au arătat că cel puțin un milion de oameni au fost reținuți ca victime în aceste tabere fără un proces regulat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.