Adio Sean Connery, cel mai iubit James Bond

Sean Connery , unul dintre cei mai cunoscuți și mai iubiți actori de pe scena cinematografică mondială, a murit la vârsta de 90 de ani . Primul interpret din seria James Bond a câștigat un premiu al Academiei și trei Globuri de Aur în bogata sa carieră. Părăsise scena din 2003, după ce a lucrat în „Legenda bărbaților extraordinari”.

Citește și SUA, Trump atacă medicii: „Fac bani cu Covid”

Sean Conney lipsea din cinema de 17 ani.  De când o boală neurodegenerativă îl forțase să se retragă de pe scenă. Dar prezența lui nu a lipsit niciodată. Nu numai pentru reluările continue ale filmelor agentului 007, ci mai ales pentru amprenta pe care Connery a lăsat-o în istoria cinematografiei, devenind unul dintre miturile marelui ecran.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,    Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.